İlçe Kaymakamımızdan Okul Ziyaretleri

Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Soner Kırlı, beraberinde Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ile birlikte okul ziyaretleri kapsamında Gülkoru köyü İlk Ortaokulu ile Malazgirt Mesleki ve Teknik (Sağlık Meslek) Lisesini gezerek öğrencilere daha çok çalışmaları ve başarılı olabilmeleri için önerilerde bulundular. Eğitim öğretimindeki başarıları için her koşulda destek olacağını belirten Kaymakam Sayın Kırlı, “Bol bol kitap okuyun. Okuduğunuz ve okuyacağınız kitapların faydalarını ileri yıllarda çok yaşayacaksınız. Biz kaymakamlık ve belediye olarak eğitim öğretime çok önem veriyoruz. Siz değerli öğrencilerimizin en güzel ortamlarda okuması için elimizden gelen tüm gayretleri sarf edeceğimizi bildiririz” dedi.
Sayın Kırlı, ziyaret ettiği okullarda idareciler ve öğretmenlerle de bir araya gelerek okulların durumu hakkında bilgiler aldı. Ayrıca Gülkoru köyünde vatandaşlarında sıkıntıları dinleyen Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Soner Kırlı, sorun ve sıkıntılarınızı devletimizin imkânları doğrultusunda gidermeye çalışacağız ifadelerini kullandı.