İlçe Kaymakamımız Sayın Kırlı’dan organize sanayi bölgesine ziyaret

Malazgirt Organize Sanayi Bölgesi girişinde firmaların temsilcileri tarafından karşılanan Kaymakam Kırlı’ya, İlçe Özel İdaresi Müdürü Kemal Bingöl de eşlik etti. Organize sanayi bölgesindeki fabrikaları ziyaret eden Kaymakam Kırlı, fabrikalarda yapılan üretim ve ihracatlar hakkında bilgiler aldı. Fabrikalarda çalışan işçilerle de sohbet eden Kaymakam Kırlı, organize sanayi bölgesi esnafı ve çalışanlarına her türlü desteği vereceğini belirtti. Kaymakam Kırlı, Malazgirt Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaların hem Muş hem de Malazgirt ekonomisine önemli bir katkı sağladığını kaydetti. Malazgirt Organize Sanayi Bölgesinin büyümesiyle birlikte kurulacak olan yeni fabrikaların istihdam açısından önemli olduğunu dile getiren Kaymakam Kırlı, daha sonra buradan ayrıldı.