İlçe Kaymakamımız Fırıncılar ile Bir Araya Geldi

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Soner Kırlı, fırıncı esnafıyla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Daha önce ilçedeki galerici esnafının sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Vekili Sayın Kırlı, bugün de fırıncılarla bir araya geldi. Başkan Vekili Sayın Kırlı, göreve geldiği günden beri ilçedeki esnaflarının sorun ve sıkıntılarını dinlemek ve imkânlar dâhilinde çözüm bulmak için bu tür toplantılara devam edeceğini ifade etti. Başkan Vekili Sayın Kırlı, "İlçede yaşayan halkımızın daha iyi ve daha güzel hizmet almaları konusunda, devletimiz olarak gerekeni yapmak için çalışacağız. Amacımız ilçemizdeki çeşitli meslek kuruluşlarında çalışan vatandaşlarımızla da bir araya gelmek. Burada sizlerin ilçemiz adına düşüncelerinizi, projelerinizi, gördüğünüz eksiklikleri sizin ağzınızdan dinlemek isteriz. Siz fırıncılardan ricamız, temizlik konularına çok dikkat etmeniz ve rayiç bedelleri üzerinden satış yapmamanız" dedi.